Las mejores mentes en espiritualidad, autoayuda y esoterismo
Choose language
English Magyar Deutsch Română Русский Español český
 
 
 

Lajos Aradi

Pilis-explorer, journalist, editor, teacher at Spirit Magister University.

A 90-es évek közepén, rádiós szerkesztőként ismerkedett meg az őstörténet-kutatás legismertebb személyiségeivel, akik segítségével tovább mélyítette ez irányú tanulmányait. Ekkortól kezdve ismerkedik meg a régiek gyógyító eljárásaival, azzal az eszmerendszerrel, amely a középkor végéig meghatározó volt a Kárpát-medencében. Ahogy fogalmaz: Innen egy ugrás volt a Pilis, és az egykori királyi központ titkainak megismerése.

A kutatás mellett - amelyben jelentős szereppel bírt a terepkutatás is - folytatja újságírói, szerkesztői munkáját is, a rádiós X-változat című műsor megszüntetése után alapító főszerkesztője lesz a Táltos Ménhír folyóiratnak, majd 2002-től három éven keresztül a Dobogó Mitikus Magyar Történelem ismeretterjesztő folyóirat főszerkesztője.

A gyógyító, segítő tevékenység mellett folyamatosan tart előadásokat és tanfolyamokat az ország szinte minden pontján a Pilis titkairól, a mitikus történelmi titkokról és a szent helyek energetikájáról is. Táborokat, túrákat is szervez, amelyek keretében az érdeklődök testközelből ismerkedhetnek meg a titkokkal és az erőkkel, sőt meg is tanulhatják ezek használatát a mindennapokban. A Spirit Magister Szabadegyetem óraadó tanára a radieszteziológus képzésben.

Munkásságának összefoglalásaként előkészületben van A Pilis-rejtély című könyve, az előadásait megörökítő DVD-k pedig az ország több pontján is hozzáférhetők a könyvesboltokban és árusoknál.

 

Eventos relacionados

Secrets of the Pilis Mountain

Ver ahora
2:00
 
Secrets of the Pilis Mountain - Lajos Aradi

What is the truth about Pilis, Dobogoko and the Heart Chakra?

The lecture is only avaliable in hungarian language!

» Ver más
Stephan Schwartz special offer Osho the contemporary mystic Stephan Schwartz

¡Participa!

Durante nuestras transmisiones en vivo se puede participar del evento: hacer preguntas directamente al presentador o compartir sus ideas con el resto de sus compañeros espectadores. Esta es una de las mejores experiencias de comunidad que usted pueda tener. Únase a una comunidad mundial de personas con ideas afines en tiempo real.

EsoGuru - Las mejores mentes del esoterismo y la espiritualidad ¡EN DIRECTO!

Esoguru.com le trae las personalidades más influyentes del esoterismo, la espiritualidad y la autoayuda, en directo en su pantalla de ordenador. Líderes espirituales como Su Santidad el Dalai Lama, el Dr. Masuru Emoto o el anciano maya Don Alejandro Cirilo Pérez Oxlaj, son sólo algunos de los grandes maestros que hemos mostrado recientemente en algunos programas en vivo verdaderamente inspiradores. No importa en que parte del mundo esté usted. Puede tener un asiento en primera fila en los webcasts (transmisiones en directo por Internet) más exclusivos y el acceso a las principales luminarias de todo el mundo. Transmisiones en vivo, conferencias de vídeo emocionantes y enriquecedores eventos espirituales le están esperando.

¡Sé el primero en saberlo!

Por favor, notificarme de nuevos eventos en EsoGuru